Știri Qub – Camera fluturilor

Dată

Judecătorii și grefierii de la Judecătoria Timișoara au amenajat o cameră specială pentru copiii audiați în dosarele de pe rolul instanțelor timișorene. Încăperea este una prietenoasă cu cei mici, menită să fie un mediu în care magistrații să ajungă mai ușor la ei. Acest lucru îi va ajuta în deciziile pe care trebuie să le ia, spune președintele Judecătoriei Timișoara, Nicoleta Burlacu. Ea spune că este un proiect de suflet care a fost plănuit de la începutul anului trecut, iar camera a fost gândită pe diferite zone în funcție de starea de moment a copilului care urmează să fie audiat. „Camera fluturilor” este la etajul 3 în Palatul Dicasterial și va fi pusă și la dispoziţia Tribunalului Timiș și a Curţii de Apel Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Candidații pentru posturile de poliție au nevoie de certificat verde

Candidaţii la toate concursurile organizate de Poliția Română trebuie să fie vaccinați.

Politică & Administrație

Un nou pod pietonal peste Bega

Un nou pod pietonal peste Bega, în dreptul Universităţii de Vest, dar şi reabilitarea pasarelei Gelu-Crizantemelor, sunt cele două proiecte pe care Primăria Timișoara vrea să le demareze cu bani din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Politică & Administrație

E.ON oprește gazul pentru Colterm

E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Actualitate

E.ON oprește gazul pentru Colterm

Timișorenii vor rămâne în frig. La două zile după anunțarea insolvenței pentru Colterm, E.ON le va opri furnizarea cu gaz începând de luni, 25 octombrie.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru