Știri Qub – ATI Reșita are conducere nouă

Dată

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa are conducere militară. Managerul Alina Stancovici a făcut demersurile necesare către Ministerul Apărării Naţionale după ce fostul şef al secţiei, Adrian Măgureanu a demisionat şi niciun medic nu și-a dorit să coordoneze cea mai importantă secţie din cadrul unităţii medicale. Este vorba despre două cadre medicale detașate de la Spitalul Militar din Brașov, lucru care nu trebuie privit ca o decapitare a secției ci ca un lucru care poate să aducă aspecte constructive, rigoare și eficiență în activitatea secției și în lupta cu SARS CoV-2, a declarat Alina StancoviciAșadar, medicul Simina Dumitrache și asistentul șef Raluca Floricel de la Spitalul Militar Braşov sunt de astăzi la datorie şi împreună vor conduce secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în lupta cu SARS CoV-2.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru