Știri Qub – ATI Reșita are conducere nouă

Dată

Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa are conducere militară. Managerul Alina Stancovici a făcut demersurile necesare către Ministerul Apărării Naţionale după ce fostul şef al secţiei, Adrian Măgureanu a demisionat şi niciun medic nu și-a dorit să coordoneze cea mai importantă secţie din cadrul unităţii medicale. Este vorba despre două cadre medicale detașate de la Spitalul Militar din Brașov, lucru care nu trebuie privit ca o decapitare a secției ci ca un lucru care poate să aducă aspecte constructive, rigoare și eficiență în activitatea secției și în lupta cu SARS CoV-2, a declarat Alina StancoviciAșadar, medicul Simina Dumitrache și asistentul șef Raluca Floricel de la Spitalul Militar Braşov sunt de astăzi la datorie şi împreună vor conduce secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în lupta cu SARS CoV-2.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru