Știri Qub – A fost înfiinţat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului

Dată

A fost înfiinţat Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului. Ministerul va avea patru mari direcţii în care va acţiona: debirocratizare, reforma companiilor de stat, scheme de ajutor de stat şi promovarea economiei şi a turismului. De partea de debirocratizare şi, implicit, uşurarea relaţiei stat – mediu privat se va ocupa secretarul de stat Valentina Saygo, de reforma companiilor din subordinea ministerului economiei se va îngriji secretarul de stat Simona Fătu, iar secretarul de stat Daniela Nicolescu va avea în coordonare activităţile legate de industria de apărare şi aspectele ce ţin de administrarea resurselor minerale neenergetice, iar secretarul de stat Paul Ene se va ocupa de instrumentele financiare pentru susţinerea mediului privat prin fonduri europene, de susţinerea turismului prin împuternicirea mediului privat şi local și, totodată, va reforma şi modul în care se face promovarea economiei în ansamblul ei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru