Tinerii Dezbat – QubArena

Dată

Dezbaterile pe probleme împovărătoare se pot face ascultând punctele de vedere ale celorlalți și desprinzând idei. Tinerii dau o lecție importantă despre cum decurge o dezbatere, fără iz de interes personal, orgoliul de a fi cel mai deștept și de a fi deținătorul tuturor soluțiilor. Este un exercițiu, pentru toți, de implicare, de civism și de a nu mai lasă lucrurile să nu se întâmple doar pentru că așa vrea o mână de oameni îmbătați de funcții. Despre povara transportului de zi cu zi se dezbate cu tinerii în aceasta seara la Qub Arena.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri