Timișoara, fără căldură și apă caldă

Dată

Situație alarmantă în Timișoara. Colterm a intrat oficial în insolvență, după decizia Tribunalului Timiș, iar compania E.ON a oprit furnizarea gazului. Negocierile cu un nou furnizor au eșuat, iar acum, peste 50.000 de familii, alături de spitalele și școlile din întregul oraș, au rămas fără apă caldă și căldură. Situația este, din fericire, mai bună la spitalul Victor Babeș, care are centrală proprie, la fel și la Maternitatea Odobescu.

Astăzi, la ora 15.00, primarul Timișoarei a convocat și o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, la care vor participa și directorii de spitale pentru a analiza ce este de făcut în continuare. Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat că momentan nu există soluții şi a făcut apel la furnizorii de gaz şi la Guvern să ne ajute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru