Timișoara, fără căldură și apă caldă

Dată

Situație alarmantă în Timișoara. Colterm a intrat oficial în insolvență, după decizia Tribunalului Timiș, iar compania E.ON a oprit furnizarea gazului. Negocierile cu un nou furnizor au eșuat, iar acum, peste 50.000 de familii, alături de spitalele și școlile din întregul oraș, au rămas fără apă caldă și căldură. Situația este, din fericire, mai bună la spitalul Victor Babeș, care are centrală proprie, la fel și la Maternitatea Odobescu.

Astăzi, la ora 15.00, primarul Timișoarei a convocat și o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, la care vor participa și directorii de spitale pentru a analiza ce este de făcut în continuare. Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a anunţat că momentan nu există soluții şi a făcut apel la furnizorii de gaz şi la Guvern să ne ajute.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru