Timișoara – Capitala Europeană a Culturii 2023 – QubArena

Dată

Timișoara Capitala Europeană a Culturii a intrat pe ultima sută de metri. Despre cât de pregătiți sau nepregătiți suntem, despre ce mai este de făcut, aflăm în această seară, la QubArena, de la ora 19:00, de la Alexandra Rigler, Director – Centrul de Proiecte Timișoara, Dan Diaconu, consilier CJT – Capitala Europeană a Culturii și Ovidiu Megan, Directr executiv – Asociația Timișoara Capitală Europeană a Culturii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru