Pierderile și risipa de alimente reprezintă o provocare atât în România, cât și la nivel mondial. Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), aproximativ o treime din totalitatea alimentelor produse în întreaga lume se pierd sau se risipesc la un moment dat pe parcursul lanțului de aprovizionare cu alimente, iar în Uniunea Europeană se estimează că 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de oameni de la nivelul Uniunii Europene nu își permit zilnic mese care să asigure o alimentaţie adecvată.
STOP risipei alimentare! – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Volumul de colecție „Pro Musica – Logica timpului”, lansat la Timișoara – MozaiQub
octombrie 4, 2024
Cartea „PRO MUSICA Logica Timpului – Texte”, semnată de Doru Eugen Iosif, Ilie Stepan, Ștefan Dandu și Marian Odangiu a fost lansată, la Timișoara. Aceasta ...
La Povești Cu RaviHazard – Povești cu Cântec
octombrie 4, 2024
Pe numele său adevărat Răzvan Stochiță, RaviHazard a început să scrie poezii la vârsta de 14 ani și în 1997 a fost remarcat de Adrian ...
Ploi şi cod galben de vânt puternic în vestul ţării – VOX
octombrie 4, 2024
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică până luni, anunțând ploi moderate cantitativ în mare parte din țară. Totodată, a fost emisă o ...