STOP risipei alimentare! – MozaiQub

Dată

Pierderile și risipa de alimente reprezintă o provocare atât în România, cât și la nivel mondial. Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), aproximativ o treime din totalitatea alimentelor produse în întreaga lume se pierd sau se risipesc la un moment dat pe parcursul lanțului de aprovizionare cu alimente, iar în Uniunea Europeană se estimează că 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de oameni de la nivelul Uniunii Europene nu își permit zilnic mese care să asigure o alimentaţie adecvată.

DISTRIBUIE

Producție

Studio

Transmisiuni

Emisiuni

Expunerea la soare – echilibrul fragil dintre beneficii și riscuri – Rețeta Compensată

Soarele este o una dintre cele mai vechi metode de vindecare, o resursă naturală folosită de mii de ani pentru întărirea sistemului imunitar și pentru ...
Actualitate

APIA a început plata subvențiilor pentru sprijinul cuplat – VoxQub

APIA a transferă banii către fermierii care beneficiază de sprijinul cuplat pentru Campania 2024. Peste 43.000 de agricultori din sectorul vegetal primesc în total peste ...
Actualitate

Proiecte pentru tineret finanțate la Timișoara – VoxQub

Paisprezece inițiative dedicate tinerilor din Timișoara primesc sprijin financiar în valoare totală de un milion de lei, prin programul „Tineret în acțiune”, derulat de Centrul ...
Actualitate

Rabla 2025 începe pentru persoanele fizice – VoxQub

Sesiunea de înscrieri în Programul Rabla 2025 destinată persoanelor fizice se deschide astăzi , de la ora 10:00, pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu. Cei ...

Alte
știri