Pierderile și risipa de alimente reprezintă o provocare atât în România, cât și la nivel mondial. Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), aproximativ o treime din totalitatea alimentelor produse în întreaga lume se pierd sau se risipesc la un moment dat pe parcursul lanțului de aprovizionare cu alimente, iar în Uniunea Europeană se estimează că 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de oameni de la nivelul Uniunii Europene nu își permit zilnic mese care să asigure o alimentaţie adecvată.
STOP risipei alimentare! – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Sediu nou pentru serviciul de evidența populației din Severin – VoxQub
noiembrie 14, 2025
Serviciile de evidență a populației și asistență socială din Drobeta‑Turnu Severin se mută într-un nou sediu, pe strada Decebal nr. 40, pentru a fluidiza activitatea și ...
România primește undă verde pentru revizuirea PNRR – VoxQub
noiembrie 14, 2025
România a obținut aprobarea oficială a Comisiei Europene pentru revizuirea Planului Național de Redresare și Reziliență, după mai bine de un an de negocieri și ...
Casieria Primăriei Hunedoara va fi închisă două zile – VoxQub
noiembrie 14, 2025
Contribuabilii din Hunedoara trebuie să știe că pe 17 și 18 noiembrie încasările de taxe și impozite nu vor fi posibile la casieria din fosta ...
Diabetul în toate etapele vieții – VoxQub
noiembrie 14, 2025
În fiecare an, pe 14 noiembrie, lumea marchează Ziua mondială de luptă împotriva diabetului zaharat, un moment de reflecție asupra unei boli care afectează milioane ...



