Pierderile și risipa de alimente reprezintă o provocare atât în România, cât și la nivel mondial. Potrivit Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO), aproximativ o treime din totalitatea alimentelor produse în întreaga lume se pierd sau se risipesc la un moment dat pe parcursul lanțului de aprovizionare cu alimente, iar în Uniunea Europeană se estimează că 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de oameni de la nivelul Uniunii Europene nu își permit zilnic mese care să asigure o alimentaţie adecvată.
STOP risipei alimentare! – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Tinerii descoperă televiziunea la QubTV – MozaiQub
noiembrie 21, 2025
Cu ocazia celor șase ani de la lansarea QubTv, elevii au pășit în platoul televiziunii și au descoperit ce se întâmplă dincolo de camere și ...
Hunedoara: Liceul „Traian Lalescu” se pregătește pentru un nou început – VoxQub
noiembrie 21, 2025
Elevii Colegiului Național de Informatică „Traian Lalescu” din Hunedoara vor învăța în curând într-o clădire modernizată. Primăria a demarat lucrările de reabilitare, finanțate prin fonduri ...
Infecțiile nosocomiale raportate doar în două spitale arădene – VoxQub
noiembrie 21, 2025
Doar două dintre cele 12 spitale verificate din județul Arad au raportat infecții nosocomiale în 2025, arată datele Direcției de Sănătate Publică. Cea mai mare ...
Ziua Televiziunii, imagini care ne-au marcat viața – VoxQub
noiembrie 21, 2025
Pe 21 noiembrie sărbătorim Ziua Televiziunii, un prilej de a ne aminti cum acest mijloc de comunicare a adus lumea mai aproape de casele noastre. ...



