Sport și nutriție corectă = un organism sănătos – Rețeta Compensată

Dată

Ideea de viață sănătoasă are la bază, dintotdeauna, două concepte: sport și nutriție. Activitatea fizică este esențială în controlul sănătății, stării de bine atât fizice cât și psihice. Totuși, pe cât de benefică este aceasta, în combinație cu o nutriție deficitară sau necontrolată, efectele nu vor fi cele așteptate. Oricât am vrea să credem că sportul ne va permite să mâncăm orice dorim și când dorim, realitatea este că organismul nostru are nevoie de combustibili speciali, atent selecționați, în funcție de efortul fizic depus.
Ne oferă informații în acest sens – Alex Miu- antrenor fitness-master training și Adrian Ienin-farmacist naturopat- consultant în nutriție și sănătate integrativă- în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri