Școli în online din cauza frigului

Dată

Luni, 11 octombrie, Colterm a început probele de căldură în Timișoara, însă temperatura este scăzută întrucât agentul termic pleacă din centrală la doar 30-35 de grade. Sunt zone întregi în care nu a fost pornită căldura din cauza șantierelor, iar situația nu este deloc fericită nici școli, 42 din 71 de unități de învățământ din Timișoara ar fi avut luni temperaturi de sub 20℃. Această situație a determinat conducerea Colegiului Grigore Moisil să mute toate cele 70 de clase în online. Alte 4 școli au anunțat deja inspectoratul că vor face la fel.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru