Școli în online din cauza frigului

Dată

Luni, 11 octombrie, Colterm a început probele de căldură în Timișoara, însă temperatura este scăzută întrucât agentul termic pleacă din centrală la doar 30-35 de grade. Sunt zone întregi în care nu a fost pornită căldura din cauza șantierelor, iar situația nu este deloc fericită nici școli, 42 din 71 de unități de învățământ din Timișoara ar fi avut luni temperaturi de sub 20℃. Această situație a determinat conducerea Colegiului Grigore Moisil să mute toate cele 70 de clase în online. Alte 4 școli au anunțat deja inspectoratul că vor face la fel.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru