Scade vârsta de pensionare pentru angajații CEO

Dată

Scade vârsta de pensionare petru angajații companiilor energetice și pentru carierelor miniere de astăzi. Angajații Complexului Energetic Oltenia își pot depune dosarele la casele de pensii. Pe lângă vârsta de 52 de ani, mai este necesară îndeplinirea condiției de vechime în domeniul energetic de 25 de ani. Legea mai prevede și obligativitatea unui stagiu de cotizare de 30 de ani. La Complexul Energetic Oltenia sunt în jur de 3.800 de angajați care s-ar încadra în noile condiții de pensionare. Alți 800 de angajați au ieșit deja din sistem prin programul de disponibilizări colective. Este vorba de lucrători care acum au calitatea de șomer indemnizat. Peste 3.000 de mineri și energeticieni își vor putea depune documentele prin care solicită pensionarea la limită de vârstă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru