Scade vârsta de pensionare pentru angajații CEO

Dată

Scade vârsta de pensionare petru angajații companiilor energetice și pentru carierelor miniere de astăzi. Angajații Complexului Energetic Oltenia își pot depune dosarele la casele de pensii. Pe lângă vârsta de 52 de ani, mai este necesară îndeplinirea condiției de vechime în domeniul energetic de 25 de ani. Legea mai prevede și obligativitatea unui stagiu de cotizare de 30 de ani. La Complexul Energetic Oltenia sunt în jur de 3.800 de angajați care s-ar încadra în noile condiții de pensionare. Alți 800 de angajați au ieșit deja din sistem prin programul de disponibilizări colective. Este vorba de lucrători care acum au calitatea de șomer indemnizat. Peste 3.000 de mineri și energeticieni își vor putea depune documentele prin care solicită pensionarea la limită de vârstă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru