Ridicarea restricțiilor și recomandările DSP Hunedoara – VoxQub

Dată

Situaţia cazurilor de îmbolnăvire şi a ratei de infectare diferă de la un judeţ la altul, dacă în judeţul Timiş, de exemplu, vorbim despre o indicenţă de peste 4 la mia de locuitori, în timp ce Gorjul are doar 0,55, în cazul judeţului Hunedoara rata de păstrează la aproape 2,5.
Despre cum se prezintă situaţia gradului de ocupare a paturilor din spitale, dar şi despre cum îşi desfăşoară şcolile din judeţ activitatea didactică, ne-a vorbit directorul DSP Hunedoara, Sebastian Mezei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru