QubArena cu Virgil Musta

Dată

Avem șansa reală de a reveni la viețile normale. Aflăm mai multe despre vaccin și atitudinea noastră față de vaccinare, despre reticența oamenilor și nevoia de a evita dezinformările alături de una dintre cele mai importante voci la nivel național, cel puțin de când ne confruntăm cu situația epidemiologică cauzată de virusul Covid-19, omul care a reușit să aducă în această perioadă unele dintre cele mai clare, corecte și oneste mesaje. Doctorul Virgil Musta, medic primar, Șeful Secției de Boli Infecțioase II din cadrul Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara, este astăzi alături de Corina Gluhovschi la Qub Arena de la ora 19:00. Qub TV poate fi urmărit pe canalele de cablu UPC, Vodafone, Telekom, Orange și pe www.qubtv.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru