QubArena cu Virgil Musta

Dată

Avem șansa reală de a reveni la viețile normale. Aflăm mai multe despre vaccin și atitudinea noastră față de vaccinare, despre reticența oamenilor și nevoia de a evita dezinformările alături de una dintre cele mai importante voci la nivel național, cel puțin de când ne confruntăm cu situația epidemiologică cauzată de virusul Covid-19, omul care a reușit să aducă în această perioadă unele dintre cele mai clare, corecte și oneste mesaje. Doctorul Virgil Musta, medic primar, Șeful Secției de Boli Infecțioase II din cadrul Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie Dr.Victor Babeș Timișoara, este astăzi alături de Corina Gluhovschi la Qub Arena de la ora 19:00. Qub TV poate fi urmărit pe canalele de cablu UPC, Vodafone, Telekom, Orange și pe www.qubtv.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru