Programul lunii februarie la Teatrul de Artă Deva

Dată

Programul lunii februarie la Teatrul de Artă Deva este următorul :

  • 1.02, ora 19 – Nu-i ușor să fii bărbat, regia Mihai Panaitescu- Premieră
  • 16.02, ora 19 – Dezleganie – concert dedicat lui Constantin Brâncuși
  • 18.02, ora 19 – Duelul pianiștilor, regia Sandu Grecu
  • 20.02, ora 11 – Vestitul Peticilă, regia Eugen Pădureanu
  • 25.02, ora 19 – Jerry și câinele, regia Mihai Panaitescu

Prima premieră din acest an la Teatrul de Artă Deva – „Nu-i ușor să fii bărbat„ regia Mihai Panaitescu. Aceasta va avea loc în data de 11 februarie la ora 19.

Mihai Panaitescu, regizor:

  „Piesa Nu-i ușor să fii bărbat  este o tragi-comedie contemporană. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, dar cu valente comice. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, „fidel” tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă. Tumultoasa Clelia (logodnica pătimaşă), Stefania, (prima soţie), Amanda (proaspăt măritată de o săptămână în Mexic) şi tânăra si cea mai prostuță- Marisa, se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco. În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul si de multe ori depășitul de situație majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viaţă secretă cel puțin „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale acestor femei trădate. Autorul Aldo Lo Castro, reușește cu succes să realizeze o comedie cinică…în care prea multă iubire ucide. Îmbinarea comicului de limbaj cu cel de situație, la care se adaugă farmecul actorilor, reprezintă premiza unei producții de succes pentru teatrul nostru”.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis cu respectarea tuturor dispozițiilor legale valabile în momentul desfășurării  evenimentului.

Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru