Programul lunii februarie la Teatrul de Artă Deva

Dată

Programul lunii februarie la Teatrul de Artă Deva este următorul :

  • 1.02, ora 19 – Nu-i ușor să fii bărbat, regia Mihai Panaitescu- Premieră
  • 16.02, ora 19 – Dezleganie – concert dedicat lui Constantin Brâncuși
  • 18.02, ora 19 – Duelul pianiștilor, regia Sandu Grecu
  • 20.02, ora 11 – Vestitul Peticilă, regia Eugen Pădureanu
  • 25.02, ora 19 – Jerry și câinele, regia Mihai Panaitescu

Prima premieră din acest an la Teatrul de Artă Deva – „Nu-i ușor să fii bărbat„ regia Mihai Panaitescu. Aceasta va avea loc în data de 11 februarie la ora 19.

Mihai Panaitescu, regizor:

  „Piesa Nu-i ușor să fii bărbat  este o tragi-comedie contemporană. Patru femei total diferite sunt convocate urgent, printr-o telegramă, la întâlnirea cu bărbatul iubit, Marco Anselmi. Însă ceea ce ar fi trebuit să fie o revedere romantică se transformă într-o farsă cu accente dramatice, devenind o glumă tragică, dar cu valente comice. Două soţii, o logodnică şi o iubită cu perspective serioase la căsătorie descoperă că cel pe care îl credeau fidel le era, de fapt, „fidel” tuturor patru în acelaşi timp, fără ca ele să aibă habar una de cealaltă. Tumultoasa Clelia (logodnica pătimaşă), Stefania, (prima soţie), Amanda (proaspăt măritată de o săptămână în Mexic) şi tânăra si cea mai prostuță- Marisa, se transformă din rivale în aliate, fiind gata să-l facă „să moară de atâta dragoste” pe Marco. În vila pe care fiecare dintre ele o credea acasă, au surpriza să fie întâmpinate doar de mucalitul si de multe ori depășitul de situație majordom Carlo, care, în lipsa stăpânului său cu viaţă secretă cel puțin „cvadruplă”, este obligat să preia oficiile de gazdă şi să facă faţă asalturilor furibunde ale acestor femei trădate. Autorul Aldo Lo Castro, reușește cu succes să realizeze o comedie cinică…în care prea multă iubire ucide. Îmbinarea comicului de limbaj cu cel de situație, la care se adaugă farmecul actorilor, reprezintă premiza unei producții de succes pentru teatrul nostru”.

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis cu respectarea tuturor dispozițiilor legale valabile în momentul desfășurării  evenimentului.

Rezervări la nr. de telefon 0787 259 420 sau 0787 287 113.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri