În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia. De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă plimbați prin raionul de produse cosmetice și să nu știți ce produse să cumpărați? Tot mai multe femei încep de la vârste fragede să folosească machiajele care nu întotdeauna sunt realizate din cele mai sănătoase ingrediente. Multe dintre acestea găsesc activitatea de a se machia foarte relaxantă, le oferă o bună dispoziție și mai multă încredere în propria persoană. Industria machiajului este într-o continuă evoluție nu doar în ceea ce privește tehnicile, dar și în cazul produselor și de fapt a diversității acestora. Varietatea pe care o avem în prezent la dispoziție, ne permite crearea unor look-uri inedite, însă este necesar să cunoaștem cum să alegem produsele corecte pentru scopul nostru și să le folosim pe cele care nu dăunează sănătății. Mai multe informații despre industria produselor cosmetice, cum le păstrăm corect, cum ar trebui să alegem un produs, dar și multe alte informații utile, aflăm de la Lector Univ. Dr. Corina Seiman.

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub
Dată
DISTRIBUIE
Povești cu cântec alături de Sorin Toader – Povești cu cântec
iulie 18, 2025
Sorin Toader este un meloman timișorean care și-a transformat casa într-un veritabil muzeu rock. Pe două nivele, aici se găsesc brăţări de la diverse festivaluri ...
Fond european de până la 1 miliard de euro pentru AI – VoxQub
iulie 18, 2025
Un nou fond privat de investiții din Europa va oferi până la 1 miliard de euro pentru companiile IT care dezvoltă tehnologii de inteligență artificială.
Cardurile de energie vor ajunge cel mai devreme în septembrie – VoxQub
iulie 18, 2025
Cardurile de energie pentru persoanele cu venituri mici nu vor fi livrate în august, deoarece aplicația necesară înscrierii nu este încă funcțională.
Micii fermieri vor primi până la 3.000 de euro pe an după 2027 – VoxQub
iulie 18, 2025
Comisia Europeană propune ca, din 2028, fermele mici să beneficieze de o plată forfetară anuală de până la 3.000 de euro, în cadrul noii Politici ...