Povestea nespusă a Fundației Timișoara `89 Partea 1 – QubArena

Dată

Atunci când statul nu are soluții, inițiativa privată a oamenilor ne oferă alternative viabile. Chiar și așa, în neputința lui, statul continuă să agreseze și să descurajeze inițiativele neoferind soluții sau consiliere. Qub TV a surprins realitatea Fundației Timișoara `89 și a stat de vorbă cu beneficiarii ignorați de autorități. În această seară, la QubArena, de la ora 19:00.

Qub TV poate fi urmărit pe canalele de cablu UPC, Vodafone, Telekom, Orange, dar și pagina de Facebook și YouTube Qub TV și pe site-ul www.qubtv.ro.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri