Pandemia la zi

Dată

28 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.080.979 de cazuri, dintre acestea 1.045.351 de persoane au fost declarate vindecate.
Astfel în ultimele 24 de ore, în județul Arad s-a înregistrat 1 caz, în timp ce județele Ceaș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinți și Timiș nu au înregistrat niciun caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin tot 0.03, Doljul are o incidență de 0.07, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0, Mehedinți 0.01, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 33.973 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 1 deces înregistrându-se în ultimele 24 de ore și alte 44 de decese sunt anterioare intervalului mai devreme menționat și au fost introduse în baza de date în urma verificărilor și actualizărilor efectuate. 402 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 65 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru