Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

51 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.326 de cazuri, dintre acestea 1.046.447 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore, în județul Arad s-au înregistrat 4 cazuri noi, Timișul are 1 caz, iar județele Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.02 la mia de locuitori, în Caraș-Severin tot 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.02, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.233 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județl Caraș-Severin și alte 10 decese sunt anterior intervalului mai devreme menționat și au fost introduse în baza de date în urma verificărilor și actualizărilor efectuate.
288 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 52 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru