Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

51 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.326 de cazuri, dintre acestea 1.046.447 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore, în județul Arad s-au înregistrat 4 cazuri noi, Timișul are 1 caz, iar județele Caraș-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.02 la mia de locuitori, în Caraș-Severin tot 0.02, Doljul are o incidență de 0.03, Gorjul de 0.01, Hunedoara 0.02, Mehedinți 0, iar județul Timiș are o incidență de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.233 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județl Caraș-Severin și alte 10 decese sunt anterior intervalului mai devreme menționat și au fost introduse în baza de date în urma verificărilor și actualizărilor efectuate.
288 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 52 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru