Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

95 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.773 de cazuri, dintre acestea 1.046.881 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Dolj s-au înregistrat 2 cazuri, Gorjul are 1 caz, Hunedoara 3, Timișul are 6 cazuri noi, în timp ce în județele Arad, Caraș-Severin și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Timiș de 0.04, în Mehedinți 0, iar județele Caraș-Severin, Dolj și Gorj au o incidență de 0.02 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.258 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 3 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și unul din aceste decese este anterior intervalului mai devreme menționat și a fost introduse în baza de date.
244 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 36 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru