Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

95 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.773 de cazuri, dintre acestea 1.046.881 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Dolj s-au înregistrat 2 cazuri, Gorjul are 1 caz, Hunedoara 3, Timișul are 6 cazuri noi, în timp ce în județele Arad, Caraș-Severin și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Timiș de 0.04, în Mehedinți 0, iar județele Caraș-Severin, Dolj și Gorj au o incidență de 0.02 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.258 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 3 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și unul din aceste decese este anterior intervalului mai devreme menționat și a fost introduse în baza de date.
244 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 36 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru