Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

95 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.773 de cazuri, dintre acestea 1.046.881 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Dolj s-au înregistrat 2 cazuri, Gorjul are 1 caz, Hunedoara 3, Timișul are 6 cazuri noi, în timp ce în județele Arad, Caraș-Severin și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Timiș de 0.04, în Mehedinți 0, iar județele Caraș-Severin, Dolj și Gorj au o incidență de 0.02 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.258 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 3 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și unul din aceste decese este anterior intervalului mai devreme menționat și a fost introduse în baza de date.
244 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 36 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru