Pandemia la zi – Știrile Qub

Dată

95 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.773 de cazuri, dintre acestea 1.046.881 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Dolj s-au înregistrat 2 cazuri, Gorjul are 1 caz, Hunedoara 3, Timișul are 6 cazuri noi, în timp ce în județele Arad, Caraș-Severin și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Timiș de 0.04, în Mehedinți 0, iar județele Caraș-Severin, Dolj și Gorj au o incidență de 0.02 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.258 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 3 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și unul din aceste decese este anterior intervalului mai devreme menționat și a fost introduse în baza de date.
244 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 36 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce nu știm despre Decembrie `89? – QubArena

Vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00, cu cercetătorul Prof. Univ. Dr. Miodrag Milin și Prof. Dr. Adrian Kali.

Actualitate

Bujorul „floarea națională a României” – MozaiQub

Bujorul este declarat „floare naţională a României”, conform unui act normativ adoptat de Camera Deputaților.

Actualitate

Luna securității cibernetice – VOX

Octombrie este luna securității cibernetice, de 10 ani, la nivelul Uniunii Europene.

Actualitate

Îngrijirea corectă a pielii feței – MozaiQub

Ca să înțelegem tehnicile de ingrijire a pielii trebuie să cunoaștem structura și mecanismul de funcționare a acesteia.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru