Pandemia la zi

Dată

312 cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.085.412 cazuri, dintre acestea 1.048.777 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel: în ultimele 24 de ore: în județele Arad și Dolj s-au înregistrat 5 cazuri noi, în Caraș-Severin 4 cazuri, în Hunedoara 2, Timișul are 10 cazuri, iar județele Gorj și Mehedinți nu au înregistrat niciun caz nou. Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.06 la mia de locuitori, în Caraș-Severin de 0.05, în Dolj de 0.08, în Gorj de 0.02, în Hunedoara de 0.09, în Mehedinți de 0.03 și în Timiș de 0.15 la mia de locuitori. România are înregistrate 34.323 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu sunt raportate decese anterior intervalului de referință. 664 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 86 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru