Pandemia la zi

Dată

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-au înregistrat 6 cazuri noi, în Hunedoara este 1 caz, Timișul are 4, în timp ce în județele Caraă-Severin, Dolj, Gorj și Mehedinți nu au fost înregistrate cazuri noi.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți de 0.02, în Dolj de 0.05, în Hunedoara de 0.08 și în Timiș de 0.09 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.291 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Timiș și nu sunt raportate decese anterioare intervalului menționat mai devreme.
433 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 63 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 17 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Avertizare meteorologică de vreme instabilă, Drumul expres Arad – Oradea mai aproape de realitate, Clasele cu prea puțini elevi, desființate în județul Dolj, O secție de la fostul Spital Municipal redevine secție COVID, Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters, Atestatele de administratori condominii eliberate.

Evenimente

Artiști internaționali și evenimente de excepție la Bienala Art Encounters

Organizatorii au pegătit pentru cei care participă la cea de a parta ediție a Bienalei Art Encounters, tururi ghidate de artiști, activități pentru copii, ateliere, chiar și un picnic.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Ghișeul.ro, platforma unde se va putea plăti taxa pentru numerele de înmatriculare

Începând cu data de 16 septembrie, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor transmite că prin platforma Ghișeul.ro se vor putea efectua mai multe plăți necesare pentru serviciile instituției.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Concurs la Penitenciarul Arad

nitenciarul Arad organizează concurs pentru ocuparea a 23 posturi vacante de polițist de penitenciare în cadrul sectorului operativ.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru