Pandemia la zi

Dată

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-au înregistrat 6 cazuri noi, în Hunedoara este 1 caz, Timișul are 4, în timp ce în județele Caraă-Severin, Dolj, Gorj și Mehedinți nu au fost înregistrate cazuri noi.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți de 0.02, în Dolj de 0.05, în Hunedoara de 0.08 și în Timiș de 0.09 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.291 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Timiș și nu sunt raportate decese anterioare intervalului menționat mai devreme.
433 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 63 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru