Pandemia la zi

Dată

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-au înregistrat 6 cazuri noi, în Hunedoara este 1 caz, Timișul are 4, în timp ce în județele Caraă-Severin, Dolj, Gorj și Mehedinți nu au fost înregistrate cazuri noi.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți de 0.02, în Dolj de 0.05, în Hunedoara de 0.08 și în Timiș de 0.09 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.291 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 5 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore, inclusiv în județul Timiș și nu sunt raportate decese anterioare intervalului menționat mai devreme.
433 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 63 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru