Pandemia la zi

Dată

153 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.033 de cazuri, dintre acestea 1.047.682 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad, Hunedoara și Mehedinți s-a înregistrat 1 caz nou, în Caraș-Severin sunt 3 cazuri, Doljul are 4, în Timiș sunt 9 cazuri, în timp ce în județul Gorj nu au fost înregistrate cazuri noi.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin, Gorj și Mehedinți de 0.01, la Dolj de 0.04, iar la Hunedoara și Timiș de 0.06 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.278 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 3 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore. 2 dintre decese sunt anterioare intervalului menționat mai devreme și au fost introduse în baza de date.
410 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 49 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru