Pandemia la zi

Dată

84 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.082.376 de cazuri, dintre acestea 1.047.291 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județele Dolj, Gorj și Mehedinți s-a înregistrat 1 caz nou, în Hunedoara 2 cazuri, în Timiș 9, în timp ce județele Arad, Caraș-Severin nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin și Gorj de 0.01, în Dolj de 0.03, în Mehedinți de 0, iar în Timiș de 0.05 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.270 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 2 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.
316 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 38 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru