Pandemia la zi

Dată

84 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.082.376 de cazuri, dintre acestea 1.047.291 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județele Dolj, Gorj și Mehedinți s-a înregistrat 1 caz nou, în Hunedoara 2 cazuri, în Timiș 9, în timp ce județele Arad, Caraș-Severin nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin și Gorj de 0.01, în Dolj de 0.03, în Mehedinți de 0, iar în Timiș de 0.05 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.270 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 2 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.
316 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 38 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru