Pandemia la zi

Dată

84 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.082.376 de cazuri, dintre acestea 1.047.291 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județele Dolj, Gorj și Mehedinți s-a înregistrat 1 caz nou, în Hunedoara 2 cazuri, în Timiș 9, în timp ce județele Arad, Caraș-Severin nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad și Hunedoara de 0.04 la mia de locuitori, în Caraș-Severin și Gorj de 0.01, în Dolj de 0.03, în Mehedinți de 0, iar în Timiș de 0.05 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.270 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 2 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu au fost raportate decese anterioare intervalului de referință.
316 persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 38 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru