Pandemia la zi – 22 iulie 2021

Dată

78 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.953 de cazuri, dintre acestea 1.047.000 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat 1 caz nou, în Caraș-Severinul are tot 1 caz, în Dolj sunt 2, Hunedoara are 4 cazuri noi, în timp ce județele Gorj, Mehedinți și Timiș nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad, Dolj și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin de 0.01, în Gorj de 0.02, în Mehedinți 0, iar în Timiș de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.264 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.
253 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru