Pandemia la zi – 22 iulie 2021

Dată

78 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.953 de cazuri, dintre acestea 1.047.000 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat 1 caz nou, în Caraș-Severinul are tot 1 caz, în Dolj sunt 2, Hunedoara are 4 cazuri noi, în timp ce județele Gorj, Mehedinți și Timiș nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad, Dolj și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin de 0.01, în Gorj de 0.02, în Mehedinți 0, iar în Timiș de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.264 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.
253 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ce ne-a învățat pandemia? – QubArena

Despre nevoia de a păstra echilibrul în zona de prevenire a îmbolnăvirilor. Despre pandemie, vaccin și educație, dar și despre nevoia de a aplica politici de sănătate coerente, care să redea încrederea oamenilor în sistem.

Actualitate

Mașina de cusut Singer – MozaiQub

Puține mărci au notorietatea afectivă asociată copilăriei așa cum o are Singer.

Actualitate

Fiecare picătură contează – MozaiQub

Societatea continuă să consume din resursele naturale care se cuvin generațiilor viitoare și, mai ales, să risipească.

Actualitate

17 mai – Ziua internațională împotriva homofobiei şi Ziua mondială a telecomunicaţiilor – VOX

Toți oamenii se nasc liberi și egali în demnitate și în drepturi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru