Pandemia la zi – 22 iulie 2021

Dată

78 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.081.953 de cazuri, dintre acestea 1.047.000 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore: în județul Arad s-a înregistrat 1 caz nou, în Caraș-Severinul are tot 1 caz, în Dolj sunt 2, Hunedoara are 4 cazuri noi, în timp ce județele Gorj, Mehedinți și Timiș nu au înregistrat niciun caz nou.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este la Arad, Dolj și Hunedoara de 0.03 la mia de locuitori, în Caraș-Severin de 0.01, în Gorj de 0.02, în Mehedinți 0, iar în Timiș de 0.04 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.264 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 4 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore și nu sunt raportate decese anterioare intervalului de referință.
253 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în România, dintre care 33 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Informații Utile

Energia implicării

Qub TV – Energia implicării!

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru