Pandemia la zi

Dată

544 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.088.053 de cazuri, dintre acestea 1.050.342 de persoane au fost declarate vindecate. Astfel, în ultimele 24 de ore, în județul Arad s-au înregistrat 7 cazuri noi, în Caraș-Severin 9, în Dolj 2 noi cazuri, în Gorj un caz, în Hunedoara și Mehedinți câte 3 cazuri noi și în Timiș 23.
Incidența cazurilor de îmbolnăvire este în județele Arad și Caraș-Severin de 0,1 la mia de locuitori, în Dolj de 0,11, în Gorj de 0,03, în Hunedoara de 0.12 la mie, în Mehedinți de 0,04 și în Timiș de 0.18 la mia de locuitori.
România are înregistrate 34.359 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu SARS-COV-2, 6 decese înregistrându-se în ultimele 24 de ore.
1.029 de persoane infectate cu SARS-COV-2 mai sunt internate în unitățile sanitare de profil din România în acest moment, dintre care 126 sunt pe secțiile de Terapie Intensivă.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru