Noua maternitate din Timișoara, dotată la cele mai înalte standarde – VoxQub

Dată

Lucrările la maternitatea Spitalului Județean din Timișoara au demarat în vara anului 2021, în urma unei investiții de aproximativ 14 milioane euro, în cadrul unui proiect transfrontalier România – Ungaria. Se demarează procedura de achiziție a mobilierului. Noua maternitate din Timișoara se construiește lângă Casa Austria, pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean Timiș. Va fi un spital modern, dotat conform celor mai înalte standarde europene.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri