MozaiQub – Există viață și după pandemie?

Dată

Când vorbim despre Covid-19, ne gândim fără să ne dăm seama la incertitudine, izolare, teama de viitor, tristețe sau lipsa de libertate. Chiar dacă nu conștientizăm, apariția pandemiei a schimbat ceva în noi. Acel ceva ce nu va mai putea fi recuperat. Copii, adolescenți, părinți, oameni în vârstă, toți au resimțit izolarea în mod diferit. Este foarte important să rămânem informați, dar chiar și așa parcă nu este suficient. După atât de mult timp de când am început să pierdem persoane dragi încă există acastă doză de neîncredere și neacceptare din partea unora dintre noi, care nu cred nici acum că ne confruntăm cu o situație fără precendent. La polul opus, însă, se află și aceia care nu au reușit să învingă lupta psihologică cu virusul și trec prin momente tot mai grele și tensionate. Cum putem să ne întărim psihicul și cum putem să trecem mai ușor peste încercările grele la care suntem supuși, ne răspunde psihologul Maria Iliescu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Actualitate

Acces online pentru contractele de muncă – VOX

Din 2023, românii îşi vor putea verifica vechimea în câmpul muncii cu doar câteva click-uri pe internet şi vor afla dacă angajatorii le-au plătit contribuţiile către stat.

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru