Medicina Muncii – importanță, obligativitate și prevenție – Rețeta compensată

Dată

Pentru unii munca reprezintă un mod de a se întreține, pentru alții înseamnă satisfacție, posibilitatea de a se bucura de realizările sale, de a se integra într-un mediu. Indiferent de semnficația sa, oamenii își petrec majoritatea timpului lor la serviciu. Aceasta este cauza pentru care locul de muncă trebuie să fie unul armonios, optim pentru lucrători.
Relațiile dintre angajat și angajator s-au schimbat de-a lungul vremii, iar protecția muncii reprezintă o parte importantă din conceptul managerial. Securitatea și sănătatea în muncă aduce beneficii atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Recunoștiința angajatorului nu trebuie să fie strict materială, ci poate fi exprimată prin asigurarea unor condiții decente la locul de muncă angajatului sau grijă pentru starea lui de sănătate. Despre medicina muncii și ce presupune această specialitate pe larg în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Țigările electronice cu sau fără nicotină, interzise în școli – VOX

Tinerii sub 18 ani nu mai pot cumpăra țigări electronice din magazine, iar vânzătorii au dreptul să le ceară un act de identitate.
Actualitate

„Miercurea alarmelor”, antrenament de alarmare publică – VOX

La nivel național s-a organizat exercițiul de alarmare publică denumit „Miercurea alarmelor” pentru a verifica funcţionarea instalațiilor de alertare a populației în situații de urgență, ...
Emisiuni

Ochiul Beiului – lacul turcoaz care nu îngheață – MozaiQub

În Banat se află un loc de-a dreptul fascinant, ideal pentru o vacanță în mijlocul naturii, departe de aglomerația și aerul poluat din oraș. În ...
Actualitate

Agenda zilei, miercuri, 28.02.2024

Alte
știri