Masca obligatorie în spațiile deschise

Dată

Masca de protecție devine obligatorie pe stradă în localitățile cu rata de incidență peste 6 la mia de locuitori. Măsura se aplică de astăzi, 7 octombrie, după ce ordinul comun al ministerului Sănătății și ministerului Afacerilor Interne va fi publicat în Monitorul Oficial. Persoanele care desfășoară activități în aer liber, inclusiv sportive, singure sau împreună cu persoanele cu care locuiesc sunt exceptate de la această măsură. Alte excepții se pot stabili la propunerea direcțiilor de sănătate publică prin hotărâri ale comitetelor județene. Masca de protecție rămâne obligatorie în locurile aglomerate precum: târguri, piețe, stații pentru transport în comun, talciocuri, indiferent de rata de incidență din localitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru