Masca obligatorie în spațiile deschise

Dată

Masca de protecție devine obligatorie pe stradă în localitățile cu rata de incidență peste 6 la mia de locuitori. Măsura se aplică de astăzi, 7 octombrie, după ce ordinul comun al ministerului Sănătății și ministerului Afacerilor Interne va fi publicat în Monitorul Oficial. Persoanele care desfășoară activități în aer liber, inclusiv sportive, singure sau împreună cu persoanele cu care locuiesc sunt exceptate de la această măsură. Alte excepții se pot stabili la propunerea direcțiilor de sănătate publică prin hotărâri ale comitetelor județene. Masca de protecție rămâne obligatorie în locurile aglomerate precum: târguri, piețe, stații pentru transport în comun, talciocuri, indiferent de rata de incidență din localitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru