Masca obligatorie în spațiile deschise

Dată

Masca de protecție devine obligatorie pe stradă în localitățile cu rata de incidență peste 6 la mia de locuitori. Măsura se aplică de astăzi, 7 octombrie, după ce ordinul comun al ministerului Sănătății și ministerului Afacerilor Interne va fi publicat în Monitorul Oficial. Persoanele care desfășoară activități în aer liber, inclusiv sportive, singure sau împreună cu persoanele cu care locuiesc sunt exceptate de la această măsură. Alte excepții se pot stabili la propunerea direcțiilor de sănătate publică prin hotărâri ale comitetelor județene. Masca de protecție rămâne obligatorie în locurile aglomerate precum: târguri, piețe, stații pentru transport în comun, talciocuri, indiferent de rata de incidență din localitate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru