Jurnalul Qub – 4 octombrie 2021

Dată

Titlurile zilei: Pandemia la zi Turneul Național „Clasic la puterea a treia” Universitățile din Craiova încep diferit Zi liberă pentru elevi şi preşcolari de Ziua Internaţională a Educaţiei Carantină de noapte în Craiova Stație de încărcare pentru autoturisme electrice la Târgu-Jiu Nepurtarea măștii atrage scăderea notei la purtare Universitatea Aurel Vlaicu își deschide porțile Românii pot cumpăra noi titluri de stat Viteza Internetului din România pe locul șase în lume Piața Traian reabilitată

https://www.youtube.com/watch?v=26LWpgO5FE0

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru