Jurnalul Qub – 4 octombrie 2021

Dată

Titlurile zilei: Pandemia la zi Turneul Național „Clasic la puterea a treia” Universitățile din Craiova încep diferit Zi liberă pentru elevi şi preşcolari de Ziua Internaţională a Educaţiei Carantină de noapte în Craiova Stație de încărcare pentru autoturisme electrice la Târgu-Jiu Nepurtarea măștii atrage scăderea notei la purtare Universitatea Aurel Vlaicu își deschide porțile Românii pot cumpăra noi titluri de stat Viteza Internetului din România pe locul șase în lume Piața Traian reabilitată

https://www.youtube.com/watch?v=26LWpgO5FE0

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru