Igiena corpului la copii – MozaiQub

Dată

Multe persoane au o înţelegere cât se poate de vastă a ceea ce înseamnă igiena în general, fie că vorbim de cea a corpului, alimentară, a îmbrăcăminții ori a locuinței. Cu toate că termenul „igienă” este înţeles ca o simplă „spălare”, aceasta reprezintă de fapt o serie întreagă de condiţii şi practici care au ca scop menţinerea sănătății noastre și a celor din jur. Este un proces care face parte din rutina zilnică a oricărei persoane vrea să aibă grijă de sine.

În ceea ce privește igiena corpului la copii, aceștia nu au niciun instinct format în acest sens, nu știu să aibă grijă de ei din punct de vedere al igienei sau al rutinei zilnice. De aceea este esențial ca părintele să îi îndrume și să îi ghideze pentru ca ei să înțeleagă importanța îngrijirii personale.


DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Tranzy, aplicația prin care timișorenii pot urmări în timp real mijloacele de transport în comun – VOX

Călătorii care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara au la dispoziție o nouă aplicație mobilă. Platforma tranzi.ai a fost pusă gratuit la ...
Emisiuni

Petrecere pe vapor pe Bega cu anonimTM și britanicii DJ Suv și K-JAH – Povești cu Cântec

Timișoara a fost gazda unei petreceri inedite desfășurate pe vaporul Pelican pe Bega, evenimentul pus la cale de către brandul de petrecri anonimTM având oaspeți ...
Informații Utile

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024

Agenda zilei, vineri, 17 mai 2024
Emisiuni

Destinații turistice de vizitat în România – MozaiQub

De la cascade spectaculoase la palate de poveste şi peisaje de neuitat, oferta turistică a României este mai bogată decât poate părea la prima vedere.

Alte
știri