Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Dată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate. Mulți o dezvoltă în copilărie și reușesc să o gestioneze fără multe recăderi, dar uneori epilepsia poate persista și în perioada adultă. Crizele pot fi întrerupte și pot câteodată cauza răni, dar pot fi diminuate și controlate prin tratament. Epilepsia este descrisă ca fiind o boală cu mulți factori cauzali. În unele situații aceștia pot fi stabiliți cu un anumit grad de certitudine, uneori este imposibil. D-na dr Reiz Daniela-medic primar neurolog ne oferă mai multe informații în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru