Diagnoza corporală – QubConcept

Dată

De cele mai multe ori atunci când ne dorim să pierdem în greutate ori să eliminăm celulita ținem diete care nu aduc niciun beneficiu, ne înfometăm ori luăm pastile de slăbit, fără să ținem cont de sfatul unui specialist.
Tocmai din acest motiv, primul pas pe care ar trebui să îl facem în procesul de a slăbi sănătos este diagnoza corporală. Aflăm în această seară, de la Simona Andronovici ce este diagnoza corporală și ce beneficii aduce.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru