Despre minciună – de ce ne mințim unii pe alții? – MozaiQub

Dată

Cu toții ne confruntăm în zilele noastre cu minciuna, mai frecvent sau poate mai rar, intenționat sau nu, conștient sau inconștient. Minciuna este prezentă mai tot timpul în relațiile dintre oameni, pentru că întotdeauna aceasta „are picioare scurte”, adevărul se află mai devreme sau târziu, dar ce facem după? Despre motivațiile din spatele ei, când începem să mințim și cum recunoaștem o persoană nesinceră, aflăm de la psihologul Mircea Dragu.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri