Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Dată

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.
Cum prevenim tragediile, pierderile materiale, dar si cum intervenim in caz de incendii aflam la Qub Arena , in aceasta seara de la ora 19.00, de la locotenentul Pena Valentin , ofiter specializat serviciul de inspectie si preventie ISU Timis.
Urmaresti Qub Arena pe canalul QubTv, pe retelele de cablu si pe www.qubtv.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Sociologia – știința societății – MozaiQub

Sociologia reprezintă știința care se ocupă cu studiul vieții sociale a oamenilor și al rezultatelor interacțiunii lor în grup.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru