Cum ne găsim echilibrul în situații de criză?

Dată

Despre pandemia de Coronavirus încă se mai vorbește, la granița de nord este război, prețurile o iau razna în fiecare zi, iar variola maimuței, așteaptă să atace. Așadar, sunt suficiente motive pentru ca psihicul oamenilor de toate vârstele să fie zdruncinat. Provocări ce fac ca mulți oameni să se simtă: dezamăgiți
derutați, frustrați, neliniștiți, deprimați, îngrijorați de situația în continuă schimbare și dorind ca lucrurile să revină la normal.

Cum putem face față unor asemenea situații, care nu țin neapărat de persoană ci mai degrabă de societate: criza economică, războiul, pandemia. Care sunt mecanismele ce ne pot ajuta să facem față, mai ales în plan emoțional acestor probleme, aflăm de la doctor Gabriela Zărie, medic primar psihiatru-invitata emisiunii Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Actualitate

Cum aducem turiști în Timișoara? – QubArena

Cum aducem turiștii străini în Timișoara și care sunt principalele provocări ale demersurilor? Aflăm la QubArena în această, de la ora 19:00 de la reprezentanții agențiilor de incoming din România.

Actualitate

Violența școlară – prevenție și intervenție – MozaiQub

Violenţa este una dintre marile probleme ale lumii contemporane.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru