Copiii născuți prematur și șansa lor la viață – Rețeta Compensată

Dată

Nașterea prematură reprezintă o problemă majoră de sănătate publică, fiind una din principalele cauze de mortalitate și morbiditate a nou-născutului. Complicaţiile legate de nașterea prematură și prognosticul pe termen lung sunt invers proporţionale cu vârsta de gestaţie. Atenta monitorizare a gravidei, pentru identificarea factorilor de risc incriminaţi, poate scădea considerabil procentul de nașteri premature. Aflam informații utile în acest sens de la invitata emisiunii Reteta Compensată dr Gabriela Olariu medic primar neonatolog.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru