Colterm are un nou director

Dată

Cristian Mîțu este noul director general interimar al Colterm pentru o perioadă de patru luni. Acesta are ca obiectiv principal pregătirea companiei pentru iarnă. Cristian Mîțu este absolvent de studii în management energetic, deține o diplomă de expert în accesare fonduri structurale de coeziune europeană și are o experiență vastă în managementul companiilor de producere și livrare a agentului termic. Compania Colterm a lansat în același timp un concurs pentru ocuparea funcțiilor de membri în Consiliul de Administrație cu scopul de a atrage profesioniști în funcția de conducere.

sursă foto: timisplus.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru