Colterm are un nou director

Dată

Cristian Mîțu este noul director general interimar al Colterm pentru o perioadă de patru luni. Acesta are ca obiectiv principal pregătirea companiei pentru iarnă. Cristian Mîțu este absolvent de studii în management energetic, deține o diplomă de expert în accesare fonduri structurale de coeziune europeană și are o experiență vastă în managementul companiilor de producere și livrare a agentului termic. Compania Colterm a lansat în același timp un concurs pentru ocuparea funcțiilor de membri în Consiliul de Administrație cu scopul de a atrage profesioniști în funcția de conducere.

sursă foto: timisplus.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru