Certificatul verde COVID, necesar la Timişoara

Dată

Timişoara a depăşit rata de incidenţă de 3 la mia de locuitori, fapt care plasează oraşul într-un nou scenariu de măsuri menite să împiedice răspândirea bolii. Astfel, va intra în vigoare solicitarea certificatului verde COVID în restaurante, cafenele, la nunţi, în săli de sport ori de spectacole şi cinematografe, conform deciziei luate la nivel naţional în legătură cu situaţia localităţilor care au depăşit pragul ratei de 3 la mie.
De asemenea, în urma şedinţei de astăzi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, se vor adopta şi noile măsuri de protecţie sanitară care vor intra în vigoare începând cu ziua de mâine. Printre acestea se numără şi organizarea evenimentelor private cu un număr maxim de 200 de persoane participante, competiţiile sportive se pot desfăşura cu până la 30% din capacitatea spaţiului, respectiv cu 50% pentru sălile de cinema şi de spectacole.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 octombrie 2021

Titlurile zilei: Lugojul, groapa de gunoi a italienilor, Stații de încărcare electrice la Rânca, Accesul mai ușor spre Cheile Băniței, Nou examen pentru directorii de școli.

Justiție

Lugojul, groapa de gunoi a italienilor

În această săptămână, nu mai puțin de 100 de tone de deșeuri au fost descărcate ilegal pe o platformă betonată din Lugoj

Transporturi & Turism

Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviar

Transporturi & Turism

Stații de încărcare electrice la Rânca

Zona montană Rânca va beneficia în viitorul apropiat de stații pentru încărcarea vehiculelor electrice.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru