Certificaful verde, obligatoriu la Reșița

Dată

În municipiul Reșița au intrat în vigoare noi restricții, odată cu creșterea constantă a numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultimele zile. Incidența cazurilor de Covid-19 a ajuns la 4.09 la mia de locuitori. Certificatul verde Covid a devenit obligatoriu în municipiu pentru accesul in restaurant, în săli de spectacole și la alte tipuri de activități. Decizia a fost adoptată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a depășirii pragului de 3 la mia de locuitori.
Autoritățile fac apel la populație să se vaccineze deoarece este singura soluție pentru a depăși pandemia. La nivelul județului Caraș-Severin, incidența cazurilor de Covid-19 este de 2.53 la o mie de locuitori.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru