Certificaful verde, obligatoriu la Reșița

Dată

În municipiul Reșița au intrat în vigoare noi restricții, odată cu creșterea constantă a numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultimele zile. Incidența cazurilor de Covid-19 a ajuns la 4.09 la mia de locuitori. Certificatul verde Covid a devenit obligatoriu în municipiu pentru accesul in restaurant, în săli de spectacole și la alte tipuri de activități. Decizia a fost adoptată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a depășirii pragului de 3 la mia de locuitori.
Autoritățile fac apel la populație să se vaccineze deoarece este singura soluție pentru a depăși pandemia. La nivelul județului Caraș-Severin, incidența cazurilor de Covid-19 este de 2.53 la o mie de locuitori.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru