Certificaful verde, obligatoriu la Reșița

Dată

În municipiul Reșița au intrat în vigoare noi restricții, odată cu creșterea constantă a numărului de îmbolnăviri înregistrată în ultimele zile. Incidența cazurilor de Covid-19 a ajuns la 4.09 la mia de locuitori. Certificatul verde Covid a devenit obligatoriu în municipiu pentru accesul in restaurant, în săli de spectacole și la alte tipuri de activități. Decizia a fost adoptată în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ca urmare a depășirii pragului de 3 la mia de locuitori.
Autoritățile fac apel la populație să se vaccineze deoarece este singura soluție pentru a depăși pandemia. La nivelul județului Caraș-Severin, incidența cazurilor de Covid-19 este de 2.53 la o mie de locuitori.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru