Carantină de noapte în weekend la Timișoara și alte localități

Dată

Timișoara și localitățile Dudeștii Noi, Giulvăz, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoșu Turcesc și Parța se află în caratină de noapte în weekend, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Localitățile timișene Bucovăț și Moravița se află în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii, după ce rata a depășit 7,5 la mia de locuitori. Măsurile se vor aplica începând de joi, 23 septembrie. Astfel, în Timișoara și în cele 8 localități se va circula fără restricții în timpul săptămânii, iar în intervalul 20:00 – 5:00 sunt premise circulația în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică numai pe baza declarației. Masca este obligatorie pe o raza de 25 de metri, în jurul unor spații publice piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești ș nu doar. Activitățile sportive și recreative în aer liber sunt premise numai unui grup de maximum 10 persoane. Sălile de fitness și bazinele de înot pot funcționa cu o capacitate maximă de 50% în interior, fiind nevoie de o distanță de 7 mp între fiecare persoană. Evenimentele private pot funcționa cu un număr maximum de 200 de persoane la interior, iar între fiecare persoană este nevoie de 2 mp distanțare fizică.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru