Carantină de noapte în weekend la Timișoara și alte localități

Dată

Timișoara și localitățile Dudeștii Noi, Giulvăz, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoșu Turcesc și Parța se află în caratină de noapte în weekend, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Localitățile timișene Bucovăț și Moravița se află în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii, după ce rata a depășit 7,5 la mia de locuitori. Măsurile se vor aplica începând de joi, 23 septembrie. Astfel, în Timișoara și în cele 8 localități se va circula fără restricții în timpul săptămânii, iar în intervalul 20:00 – 5:00 sunt premise circulația în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică numai pe baza declarației. Masca este obligatorie pe o raza de 25 de metri, în jurul unor spații publice piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești ș nu doar. Activitățile sportive și recreative în aer liber sunt premise numai unui grup de maximum 10 persoane. Sălile de fitness și bazinele de înot pot funcționa cu o capacitate maximă de 50% în interior, fiind nevoie de o distanță de 7 mp între fiecare persoană. Evenimentele private pot funcționa cu un număr maximum de 200 de persoane la interior, iar între fiecare persoană este nevoie de 2 mp distanțare fizică.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru