Carantină de noapte în weekend la Timișoara și alte localități

Dată

Timișoara și localitățile Dudeștii Noi, Giulvăz, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoșu Turcesc și Parța se află în caratină de noapte în weekend, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Localitățile timișene Bucovăț și Moravița se află în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii, după ce rata a depășit 7,5 la mia de locuitori. Măsurile se vor aplica începând de joi, 23 septembrie. Astfel, în Timișoara și în cele 8 localități se va circula fără restricții în timpul săptămânii, iar în intervalul 20:00 – 5:00 sunt premise circulația în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică numai pe baza declarației. Masca este obligatorie pe o raza de 25 de metri, în jurul unor spații publice piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești ș nu doar. Activitățile sportive și recreative în aer liber sunt premise numai unui grup de maximum 10 persoane. Sălile de fitness și bazinele de înot pot funcționa cu o capacitate maximă de 50% în interior, fiind nevoie de o distanță de 7 mp între fiecare persoană. Evenimentele private pot funcționa cu un număr maximum de 200 de persoane la interior, iar între fiecare persoană este nevoie de 2 mp distanțare fizică.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri