Carantină de noapte în weekend la Timișoara și alte localități

Dată

Timișoara și localitățile Dudeștii Noi, Giulvăz, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Pădureni, Sacoșu Turcesc și Parța se află în caratină de noapte în weekend, a anunțat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Localitățile timișene Bucovăț și Moravița se află în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii, după ce rata a depășit 7,5 la mia de locuitori. Măsurile se vor aplica începând de joi, 23 septembrie. Astfel, în Timișoara și în cele 8 localități se va circula fără restricții în timpul săptămânii, iar în intervalul 20:00 – 5:00 sunt premise circulația în afara locuinței în zilele de vineri, sâmbătă și duminică numai pe baza declarației. Masca este obligatorie pe o raza de 25 de metri, în jurul unor spații publice piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, spații comerciale, unități spitalicești ș nu doar. Activitățile sportive și recreative în aer liber sunt premise numai unui grup de maximum 10 persoane. Sălile de fitness și bazinele de înot pot funcționa cu o capacitate maximă de 50% în interior, fiind nevoie de o distanță de 7 mp între fiecare persoană. Evenimentele private pot funcționa cu un număr maximum de 200 de persoane la interior, iar între fiecare persoană este nevoie de 2 mp distanțare fizică.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru