Cancerul de colon, boala care afectează tot mai mulți tineri – Rețeta Compensată

Dată

Cancerul de colon sau rect colorectal într-un cuvânt cancerul colorectal este cel mai frecvent cancer digestiv, iar la nivel mondial ocupa locul 3 ca frecventa intre toate tipurile de cancer. In Europa se considera ca o data la 3 minute o persoana moare de cancer colorectal. Din pacate numarul de cazuri noi, este in crestere la persoanele tinere (grupa de varsta 20-34 ani), iar la acestea de obicei cancerul colorectal depistat târziu este mult mai agresiv, și frecvent devine fatal. Cum prevenim o astfel de boală și de ce este atât de importanta detecția precoce ne spune doctorul Răzvan Diaconescu-medic primar gastroenterolog în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru