Botox sau acid hialuronic – MozaiQub

Dată

Odată cu trecerea timpului, semnele înaintării în vârstă încep să devină din ce în ce mai vizibile pe chipul nostru, fie că vorbim despre riduri fine, linii de expresie, multe persoane apelează la tratamente estetice pentru a-și îmbunătăți sau păstra aspectul. Pe de altă parte, există și categoria celor care apelează la intervenții estetice dintr-un moft, nu neaparat dintr-o necesitate. Putem spune că este un subiect ușor de abordat în zilele noastre, în multitudinea de oferte de pe piață și ideile preconcepute legate de cum ar trebui să arătăm. Probabil ați auzit des expresia „și-a pus botox în buze”, total greșit. Este foarte important să știm să folosim corect termenii corect pentru a nu induce în eroare, dar și din ce sunt compuse. Aflăm mai multe detalii despre toate acestea și multe altele de la Lector Univ. Dr. Corina Seiman.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri