Bolile urechii, nasului și gâtului-cauze, simptome, tratament – Rețeta Compensată

Dată

Acronimul ORL reprezintă disciplina medicală care se ocupă de sănătatea urechilor, gâtului și nasului, iar în competența medicului ORL intră toate bolile și patologiile legate de aceste organe. Problema care apare pentru pacienți este cauzată de multiplele afecțiuni de urechi, gât și nas, cu o simptomatologie diversă, dar adesea asemănătoare. Rezultatul este fie că nu se acordă o suficientă atenție unor simptome pentru că se consideră minore, fie că se prezintă prea târziu la medicul specialist, când afecțiunea este deja cronică. Prof dr. Nicolae Balica medic primar otorinolaringologie dezvoltă subiectul în emisiunea rețeta Compensată

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru