Bolile urechii, nasului și gâtului-cauze, simptome, tratament – Rețeta Compensată

Dată

Acronimul ORL reprezintă disciplina medicală care se ocupă de sănătatea urechilor, gâtului și nasului, iar în competența medicului ORL intră toate bolile și patologiile legate de aceste organe. Problema care apare pentru pacienți este cauzată de multiplele afecțiuni de urechi, gât și nas, cu o simptomatologie diversă, dar adesea asemănătoare. Rezultatul este fie că nu se acordă o suficientă atenție unor simptome pentru că se consideră minore, fie că se prezintă prea târziu la medicul specialist, când afecțiunea este deja cronică. Prof dr. Nicolae Balica medic primar otorinolaringologie dezvoltă subiectul în emisiunea rețeta Compensată

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru