Bolile tiroidiene: Hipo și Hiper tiroidismul – Rețeta Compensată

Dată

Glanda tiroidă este o glandă mică, în formă de fluture, care se află în partea frontală a gâtului, sub laringe. Face parte din sistemul endocrin, care este format dintr-o serie de glande care produc și secretă hormoni în fluxul sanguin pentru a controla diverse funcții corporale.
O serie de afecțiuni pot afecta funcționarea tiroidei, cum ar fi : hipotiroidismul, hipertiroidismul gușa, nodulii tiroidieni si cancerul tiroidian. Despre aceste boli ne vorbește în emisiunea Rețeta Compensată , profesor universitar doctor Dana Stoian -medic primar endocrinolog.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Țigările electronice cu sau fără nicotină, interzise în școli – VOX

Tinerii sub 18 ani nu mai pot cumpăra țigări electronice din magazine, iar vânzătorii au dreptul să le ceară un act de identitate.
Actualitate

„Miercurea alarmelor”, antrenament de alarmare publică – VOX

La nivel național s-a organizat exercițiul de alarmare publică denumit „Miercurea alarmelor” pentru a verifica funcţionarea instalațiilor de alertare a populației în situații de urgență, ...
Emisiuni

Ochiul Beiului – lacul turcoaz care nu îngheață – MozaiQub

În Banat se află un loc de-a dreptul fascinant, ideal pentru o vacanță în mijlocul naturii, departe de aglomerația și aerul poluat din oraș. În ...
Actualitate

Agenda zilei, miercuri, 28.02.2024

Alte
știri