Bogdan Puriș – O viață pentru muzică – Povești cu Cântec

Dată

Numele lui Bogdan Puriş este bine-cunoscut în rândul adevăraţilor melomani din întreaga ţară. Este timișoreanul ce a adunat de-a lungul anilor aproape 11.000 viniluri. Are de asemenea casete audio, CD-uri, benzi de magnetofon și aparatură Hi-Fi. Vocea lui este cât se poate de cunoscută, fiind redactor muzical la Radio România Timișoara. Bogdan Puriș este și DJ la unele dintre cele mai importante evenimente, iar în decursul anilor, a sprijinit scena muzicală locală și a lansat o serie de nume cunoscute în peisajul mass – media.

3

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri