Concurs Banatul Tradițional 2021

Dată

Regulament Concurs!

  • Perioada de desfășurare: 21 Septembrie – 29 Septembrie 2021
  • Ultimul material poate fi trimis până în 28 Septembrie 2021, la ora 15:00
  • Premierea va avea loc în 29 Septembrie 2021 prin tragere la sorți ( Premiul I – un smartphone, Premiul al II-lea  – o tabletă, Premiul al III-lea  – o pereche de căști wireless)
  • Secțiuni la care te poți înscrie:
  • Eseu „Ce este tradiția și care este importanța ei pentru tine?” (maximum 2 pagini A4, Times New Roman, dimensiune 12, spațiere 1.5, în format PDF)
  • Meșteșug, artă (o filmare cu tine sau cineva cunoscut  desfășurând o activitate tradițională: prepararea unei rețete specifică în Banat, olărit, tors, cusut, pictat, potcovit etc. )
  • Folclor (o filmare cu tine sau cineva cunoscut îmbrăcat în port popular recitând o poezie în grai bănățean, interpretând un cântec tradițional, vorbind despre o datină sau, de ce nu, arătându-ne pașii unui dans popular specific Banatului)
  • Participarea trebuie să fie individuală (nu se acceptă grupuri)
  • Pentru înscriere nu trebuie decât să trimiți eseul sau filmarea ta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0758.997.777, respectând condițiile de mai sus.

SUCCES!

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru