Arta ca formă de comunicare – MozaiQub

Dată

Proiectul “Outsider Amnio Art”, desfășurat de Asociația Entuziart aduce în prim-plan importanța terapiei prin artă pentru copiii cu dizabilități. În cadrul proiectului, la Timișoara are loc Expoziția „ SPEECHLESS-OKAPI – Expoziție de Artă Psihopatologică. Aceasta prezintă lucrările unor copii cu tulburări din spectrul autist și diferite dizabilități, care au participat la ateliere de art-terapie susținute de Asociația Entuziart la Școala Profesională Specială “Sf. Nicolae” din București, lucrările fiind expuse în Lugoj și Timișoara.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.
Actualitate

1 Decembrie sărbătorită la Târgu Jiu – MozaiQub

Festivitățile dedicate zilei de 1 Decembrie vor avea loc în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, începând cu ora 10.00, unde copiii pot pune in bradul

Alte
știri