Andy Warhol, maestrul artei pop – MozaiQub

Dată

Pop art, mișcarea de artă de la sfârșitul anilor ‘50 inspirată din cultura consumerismului fără a avea un stil sau o atitudine specifică, a fost definit ca o mişcare-manifest în care accentul a căzut de pe subiectele tradiționale dezvoltate în artă până atunci, precum mitologia, istoria, moralitatea, sau păcatul și s-a mutat pe subiecte banale, personaje de rând și obiecte comune, precum conserve, indicatoare rutiere sau benzi desenate, pe care a încercat să le ridice la nivelul artelor frumoase.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru