Alimentația în cancer – influențează dieta evoluția cancerului? – Rețeta Compensată

Dată

Hrana pe care o consumăm este ca un combustibil. Ea dă trupului nostru energia de care are nevoie pentru a funcționa bine. Sănătatea fiecărui individ depinde în foarte mare măsură, de modul de alimentaţie. Decenii de cercetare au produs studiu după studiu care arată legăturile dintre dietă si boli grave. Pe lângă cercetările amănunțite despre alimentele care luptă cu cancerul, specialiștii au constatat că există alimente care sporesc considerabil riscul afecțiunilor maligne. O dietă sănătoasă, însă poate preveni, o serie de boli cum ar fi afecțiunile cardiace, hipertensiune, diabet, tulburări gastrointestinale, și unele forme de cancer. Pe de altă parte și pentru pacienții oncologici, dieta este extrem de important. Ne vorbește pe larg despre subiect doctor Petra Curescu medic primar oncolog în emisiunea Rețeta Compensată.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru